Tagged: ulei de cocos

Uleiul din nucă de cocos – Beneficii și întrebuințări

Uleiul de cocos  este un produs intens hidratant, cu un miros plăcut și proprietăți antimicrobiene, antioxidante, energizante, antivirale, antifungice și antibacteriene.   Uleiul din nucă de cocos poate fi folosit pentru întrebuințări cosmetice, dermatologice, ca tratament naturist pentru diverse afecțiuni sau...

De ce este bine să folosim ulei din nucă de cocos

Uleiul de cocos este un produs cosmetic dorit de multe dintre persoanele dispuse să încerce produse noi. Uleiul de cocos este un produs de înfrumuseţare cu numeroase proprietăţi antimicrobiene, antioxidante, antibacteriene şi antifungice. În plus, este un produs hidratant şi...

Uleiul din nuca de cocos – un miracol al naturii

Uleiul de cocos  este un produs, marca DR. BIO, cu proprietăți remarcabile și un miros plăcut. Acest produs vă va oferi o hidratare intensă, având asupra organismului efect antimicrobian, antioxidant, energizant, antiviral și antifungic.   Întrebuințările uleiului din nucă de cocos...

Top suplimente impotriva căderii părului

Căderea părului este o problemă frecvent întâlnită atât la femei, cât și la bărbați. Această afecțiune poate sugera fie o alimentație nesănătoasă sau un nivel de stres ridicat, fie un deficit de vitamine și minerale. Alte cauze ale căderii părului...